.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto; }

Tuesday, November 16

good good spot of ayer hitam

salam.. dear my lovely blog..rugi an kalo ta pegi, ta habis an masa masa terakhir dengan kawan kawan? hurmmm, seyes nak sangat awk join ktorang, then pose sana sini macam ta pah jumpe kemra, hehe..untuk kenangan. seyes, nyesal giler..stelah menjelajah ke meleka , tapi tanpa awk. then, ktorang besama 3 lagi bus, cigu cigu, abg driver bus & satu satu nyer cigu lelaki yang setia dengan trip ni, en. yusoff jalan jalan lagi ker ayer hitam. yes, ayer hitam bukan jauh sagt pun an dri bp, lagi la dri rumah akuh. tpi memandangkan bersama kawn kawn, mesti menjadi gler seronok. kemudian, memg sgt sgt seronok yang didapati. tapi lebih seronok kalu awk ikot sekalii :) .  tapi tak pe, kite paham.

ukey, teruskan lagi yew, lokasi pertama, logi sri gading, dekak ceruk ceruk kilang, dibanjiri bangla dan segala warga asing. tapi trip nie berjaya jgak. dapt maknan fre lagi taw dri pihak logi..saya tegas an disini, makanan yang sihat agi bersih ukeyy !. dan abg abg, puan, dan encik yang bawa ktorg tengok tengok sekitar logi sangat la baik ner.

laporan seperti berikuut :


ini lah antra suasana air di logi yang sangat kotor. ia belum dibersih an key. seyes gli gler.. 

ukey, jgn berfikiran yang sala. air yang dah dibersihkan sagt bagos dan ta kotor. tengok la peringkat air tuh ..

then, ktorang pegi ke jentayu tok makan tengah hari,, adew la an simpulan binti simpulan nie lapar gler da mkn dulu dalam bas, then, kat jentayu minum jer. dala kne bebel sikit dgn pn. rateni.


muke memg nak kne penampa lah sikit..hehe ( kate abbgg)

lokasi seterusnya ke aw pottery, ayer hitam.sambil uh, lalu pulak dkt tropikal village, teringat memory sekolah rendah : kem bersama mummy adibah.heheh. kat sini, kite buleh tengok nyer kawan kawan bagaimana caranya untuk membuat pottery. senang jer, pakai cetakan. engat an la kne buat mcm winda dalam benci bilang cinta tuhh. kne tipuu hidup hidup.makcek kat sni pon bek jugak.tapi banyak gler "babi" nyer tembikar.haha


suke yang nie, hehe. lagi besh kalu ada awk :)


ececeh,  tangga nie sangat cute !


yeh, kegedikkan iera mula terserlah..ehhe..teror ta mulut keluar an cahye. korng ta ley buat an?


key, tangga lagi : sambil menjerit.


next, singgah pula dekat kedai jual teddy bear. mata dah mula tetarik kat bantal yang chumell nie.apek jual bantal nie sgt murah.gler murah. so, kalu nak beli kat kedai apek dekat dengan cherryland , ukey!

bantal yang sama :0

then balik!
akhir kata : syg awk sume!


babye

4 comments:

  1. ader la..agak agak sape ek??

    ReplyDelete
  2. tah ler aek .. tgk sempada suma ckup jewp .. akak kew ?? huhu

    ReplyDelete
  3. cukup la sebagai kawan.haha

    ReplyDelete

kataKAU